Blog

2024.03.19.

Hogyan segíthet a művészet a gyerekeknek?

Te mit gondolsz, hogyan segíthet a művészet a gyerekeknek? Ha a gyerekeket már korán megismertetjük a művészettel, az különböző készségeket fejleszt bennük.

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa

2023.08.16.

10 szuper tízórai ötlet gyerekeknek

Összeállítottunk egy tízórai ötlet listát, milyen nassolnivaló jöhet szóba, amely egészséges, és valószínűleg még a gyerekeknek is ízleni fog!

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa

2023.07.14.

Titkos trükk anyukáknak – hogyan hagyjanak békén a gyerekek 10 percig

Ebben a cikkben megosztunk veletek egy titkos trükköt, hogyan hagyjanak békén a gyerekek 10 percre. Nálunk már garantáltan bevált!

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa

2023.06.29.

Szókincs gyűjtő edény, avagy nyári szótanulás egyszerűen

Emlékszel még az iskolában, amikor bizonyos szavakat, szópárokat kellett memorizálni? És utána pedig röpdolgozat formájában visszakérdezték a tanárok? Gondolom, te sem úgy tanultad meg a szavakat, hogy leültél és bemagoltad őket.

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa

2023.06.27.

Programozás gyerekeknek - miért jó, ha a kicsik kódolni tanulnak?

Gondoltad volna, hogy a programozás javíthatja a gyermek kreativitását, problémamegoldó és projektmenedzsment készségét? Ha nem, akkor feltétlenül olvass tovább!

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa

2023.05.12.

Az olvasás öröme gyermekkorban

Szeretnéd, ha az egész család többet olvasna? Az alábbi bejegyzésben öt olyan cél megvalósítását javasoljuk, amely segíthet a rendszeres és gyakori olvasási szokások megvalósítását.

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa

2023.05.01.

Hogyan segíts matekot tanulni a gyermekednek?

Gyakran előfordul, hogy a szülő szinte lehetetlennek találja, hogy rávegye a gyerekét a matematika házi feladat elkészítésére. Néhány tippel és pozitív hozzáállással segíthetsz gyermekednek, hogy a legjobbat hozza ki a matekból.

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa

2023.03.25.

Az általános iskolás gyerekek tanulási nehézségei

Az általános iskolás gyerekek tanulási nehézségei széles körű probléma, amelyet sok szülő és pedagógus tapasztal nap mint nap. Az alábbi blogcikkünkben megnézzük, milyen problémák lehetnek ezek, és szülőként hogyan tudunk segíteni gyermekünknek.

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa

2023.03.03.

Felkészülés az iskolára

Visszatérni az iskolába nem könnyű, még akkor sem a gyermekünk egyébként szeret oda járni. Az alábbi javaslatokkal megkönnyíthetjük neki a visszailleszkedést.

Blog Author
Juhász-Tabár Zsuzsa